„Destin, Vocaţie, Dăruire în suflet şi-n a ta menire …”!

„Destin, Vocaţie, Dăruire în suflet şi-n a ta menire …”! Genericul omagiului adus DASCĂLULUI, cel care se aprinde şi arde continuu pentru elevii săi.
05 OCTOMBRIE 2018, Sala de Conferinţe a Consiliului Raional Teleneşti a fost neîncăpătoare adunându-i pe cei mai buni dintre cei buni. Încă o toamnă în care Direcţia Generală Educaţie Teleneşti îşi premiază şi felicită eroii. Oaspeţi de onoare, profesori, manageri, veterani, tineri specialişti – oamenii care au fost şi sunt dedicaţi ÎNVĂŢĂMÂNTULUI şi EDUCAŢIEI!!!

La sărbătoare au fost prezenţi: Diana Manoli, preşedintele raionului Telenești, Vasile Harghel prim-vicepreşedintele raionului, Ecaterina Furculiță, vicepreședintele raionului, Oleg Tudosan, şef-adjunct al Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat, Alexei Vrăjitorul, șef al Inspectoratului de Poliție, şefii de secții și direcțiii.

În calitate de oaspeți de onoare au fost prezenţi deputații în Parlamentul Republicii Moldova Valentina Stratan și Angel Agache.

Alina Pascaru, șeful Direcției Generale Educație Telenești a venit cu un mesaj de felicitare tuturor cadrelor didactice, pentru dedicația lor profesională dorindu-le succes şi perseverenţă, astfel a dat şi  startul sărbătorii de omagiere a lucrătorilor din învățământ.
Sărbătoarea a fost organizată şi monitorizată de Liceul Teoretic „Lucian Blaga” şi DGE Teleneşti. O activitate de suflet ce a emoţionat fiecare participant.
Diploma Guvernului, Diplomele Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Diplomele Consiliului Raional Teleneşti, Diplomele Direcţiei Educaţie Teleneşti, Diplome, Flori şi Apreciere pentru Stimaţii noşti Profesori! Puţinul pe care îl putem face pentru ei, deşi ar merita mai mult.

La final, invitaţii şi oaspeţii participanţi la sărbătoare au avut parte de o prestaţie deosebită din partea interpretei Anişoara Puică, cea care a reuşit să emoţioneze întreaga audienţă.

Să ne trăiţi, Scumpi şi Distinşi Dascăli!!!